Monday, May 18, 2015

Preloved novel untuk dijual separuh harga!




Dalam proses mengemas stor...preloved novel to let go... bagitahu kalau berminat!

Novel yang dibalut kulit:
√ Misteri Julia
√ Pergilah Sepi
√ Suara Hati
√ Sedetik Cinta
Kau Yang Satu Sold
√ Impian Kasih
√ Kabus Kasih
√ Air Mata Kasih
√ Badai Di Hati
Manisnya Cinta Sold
Sesuci Cinta Sold
√ Pasrah Kasih
√ Hati Seorang Wanita
√ Jendela Hati
√ Kasih Seimbas Pandang
√ Sleeping Beauty

Novel yang tak dibalut kulit:
√ Hati Yang Terusik
√ Cinta Pertama
√ Sehangat Asmara
√ Ombak Rindu

9 comments:

kpop910613 said...

Salam. Nak tanya novel-novel kat atas ni masih on utk di let go ke?

shIdA said...

@kpop910613 yes, masih ada beberapa lagi yang belum terjual. hehe :)

kpop910613 said...
This comment has been removed by the author.
Sakinah Azizan said...

Hati seorang wanita?

shIdA said...

@Sakinah Azizan: ye sis, novel Hati Seorang Wanita masih ada kalau tak silap, lupa nak update novel yg dah terjual yang paling latest.

Izzah Darus said...

Pergilah sepi berapa???

Izzah Darus said...

Pergilah sepi berapa???

nuranissya said...

assalam...sis ada lagi tak pergilah sepi...pleaseee whatsapp kite 0126869097

Farrah Izzlorna said...

Salam, saya berminat nak beli buku Cinta Pertama. Karya Norhayati Berahim.