Friday, July 15, 2011

Dinner @ Khuntai Restaurant (Kepong)


alhamdulillah... balik rumah dengan perut kenyang...

hari ni aku dengan colleagues aku dinner bersama2 di khuntai restaurant cawangan kepong... boss kami belanja... :)

bilangan terkini kami buat masa sekarang 13 orang... tapi dinner kali ni 3 orang tak dapat menghadirkan diri, so total 10 jela yang datang tadi... oleh sebab kami kami ni tak tahu ceruk mana restaurant ni ada, agak macam konvoi la kitorang tadi, follow mr. faun yang tahu tempat ni... hehe, actually dekat juga dengan rumah aku, cuma tak pernah menjelajah je... xdela sampai ke pekan kepong tu, area sri damansara je pon...

tak banyak gambar yang di snap, sebab dah kebulur... itupun dah habis makan baru ada tenaga nak ambil gambar... hehe...

first time aku minum air kedondong, memang sedap! ade la 2 gelas setengah kot dah masuk dalam perut ni... masam2 gitu... ada macam2 menu thai yang boleh dipilih, boleh usya kat website restaturant ni... mr. google boleh membantu... main restaurant dekat penang... then ada satu lagi branch kat pj tapi tak ingat area mana... boleh cuba kalau tertarik... tak rugi punya!

















untuk pengetahuan, khuntai restaurant ni restoren thai... tapi kebanyakannya chinese yang selalu ke sini... tapi jangan risau, restoren ni halal... pekerja pun ada je melayu... menu2 totally thai mari punya... tomyam pon pekat! bagi aku, kalau tomyam sedap, barulah restoren thai namanya... ngeh2...





Pssttt: harga untuk 10 orang makan around 2oo+

1 comment:

Anonymous said...

Jangan hanya kata pekerja melayu sudah kata halal.cop logo halal pn xda... sy penah g sana. Xde logo halal..