Wednesday, November 2, 2011

Berapa kali kena jawab survey la hai...


hohoho... tadi masa tengah checking email, masuklah email pasal kajian susulan graduan ni... aku pun tak sure aku isi mende ni untuk keberapa kali... haha! memandangkan hari ni tak berapa ada mood nak kerja sebab esok dah cuti, so aku pun jawab la survey tu... lupa nak copy screen shot untuk each pages, yang last je sempatnya... weee...








Pssttt: semoga perjalanan kami esok berjalan lancar dan sampai ke kampung dengan selamatnya... aminnn...

2 comments:

aimie amalina said...

hehehe
kajian sah graduan dari KPT tu ye ida?
hehehhee

shIdA said...

yup2! ime da buat lum? untung masa2 borink boley la layan mende2 survey ni... time busy tak dapek ler...