Wednesday, January 11, 2012

080112: McD, bowling, char kuew tiaw


bila aku letak nombor kat depan untuk tajuk aku tu, means benda tu dah beberapa hari dah berlalu... dah basi pun... hehe... tapi gatal jugak nak update kat blog!

okeh! ceritanya macam ni... sehari sebelum tarikh kat atas, aku dah beria2 nak temankan my friend, emy@maran untuk gi sogo... dia nak shopping katanya sebab ada membership day ha... of course kalau aku nak turun KL, semestinya aku akan naik tren, xnak drive ke sana... nak dijadikan cerita, tak jadilah pergi hari sabtu tu sebab dari sungai buloh, aku takde teman... hohoho... ngade2!

tapi... aku dah janji nak teman la keesokannya...

nak dijadikan cerita, pada hari tersebut emy kata dia tak jadi pergi dah... pelik juga aku, tetiba kan... merajuk ke? tak pula dia bagitau yang dia dah pergi dengan abang dia ha... aishhh, slap2 manja kang... hehehe... aku tahu pun dah petang pun masa kitorang kuar... oh ye, kitorang still kuar on that day...

untuk pastikan adil la kan, dengar2 asyik turun damansara je kalau nak lepak, so aku turun la ke tempat member2 yang lain juga ye tak... pilih ampang, tempat dituju ampang point! toing3... jangan marah ye kawan2 yang tak diberitahu pasal lepak2 ni... plan last minit dengan emy ni ha... jumpa pun dah dekat kul 4 petang kot. ajak mana yang dekat je, tunggu si isyad dengan rozek la lama sangat... sorang gi kelas memandu la, sorang lagi sesat! pelik betul camne boleh sesat padahal dah banyak kali gi rumah aku... kikiki...

lepak apa je pun, makan mcd ha... sembang2... oh ye, ada sorang lagi tetamu yang didatangi khas dari ampang... actually tetamu ni tak suka disebut2 kepada umum, so andaikan kami berempat jela k...

makan makan makan... kitorang naik gi main bowling... sangat lama tak main bowling kot... terus tak hebat... wahaha, perasan2... satu game je, cukup la kot... after main kononnya nak terus balik, tapi emy dengan rozek sempat lagi shopping... orang banyak duit kan... hehe...

ingat after hantar emy kat rumah sewa dia, nak terus gerak balik rumah la juga... tapi tak... singgah makan mali's char kuew tiaw kat area taman melati... hoho, first time la untuk aku ke situ... beratur2 orang nak beli... kat situ saja dah habis berapa banyak masa ntah... gambar2 ni ada aku uploadkan kat fb, siapa yang rajin nak tengok boleh usya my fb la... kalau aku rajin pula nak upload gambar kat sini, nanti ada la tu kat bawah... haha!

sampai2 rumah je dah kekenyangan... isyad pun dah malas aku nak hantar, minta rozek yang tolong hantarkan otw dia nak balik tu... seyes memang kepenatan sebab makan je... huhuhu...





Pssttt: aku, isyad dengan rozek dah kenal dengan rumah sewa emy gara2 pintu bilik dia terkunci... nasib tak dipecahkan pintu tu ha, dah reti dah cara2 membuka pintu yang terkunci if terjadi lagi perkara sama lepas ni... kan emy?


2 comments:

aimie amalina said...

jalan2 cri mkn
kekekeke :)


ye shidoooott
nak pegi cube nasib :))

shIdA said...

baik3... sile2 cube nsb di cni... byk peluang...