Monday, March 25, 2013

230313: Seminar Berani Berniaga 2013

bara bara bara...
bere bere bere...

yes! yes! yes!

mula-mula sekadar menemani my mama yang beria sangat nak pergi seminar dr.azizan osman yang terkenal tu ha... tapi bila dah join, wah seronok juga... tiba-tiba darah wanita kelantan yang suka berniaga ni rasa macam membuak-buak... ceh3... nak berniaga juga!

mr.abe dari terlentok kat bahu aku sebab mengantuk katanya, terus segar biji mata sampai ke petang tu...

tapi nak berniaga apa? aku dan mr.abe dah ada perancangan perniagaan di masa hadapan... cuma sekarang ni ada beberapa rintangan yang menghalang kami untuk meneruskan niat tu... mungkin boleh start dengan berniaga kecil-kecilan kan? macam tolong pasarkan produk orang lain... dari tahun lepas tau aku buat blog ni... :) alhamdulillah ada la sikit-sikit hasil tolong promote produk orang ni...

bila dah join seminar ni, terbukti masih banyak ilmu berkenaan perniagaan yang perlu ditimba... barulah maju macam orang-orang yang dah berjaya kat luar sana tu kan... bestnya jadi mereka...

bagi sesiapa yang ingin menimba ilmu even belum ada perniagaan sendiri, bolehlah join seminar ni... untuk yang asas ni, dibuat secara percuma dengan kerjasama warga industri 1 Malaysia... cayalah... dahla comel dr.azizan ni... HIHI...

percuma tu... so rugi kalau tak join tau...





Pssttt: dah klik "like" sebagai alumni Dr. Azizan Osman!

4 comments:

bLack rOsE said...

bgus Shida....aku pn nk bniaga gak..hee~

shIdA said...

mari3... kita ramai-ramai berniaga... :)

HASRUL HASSAN said...

As-Salam. Saya baru je semalam pergi ke SBB2013 di Penang. Memang mantap, banyak ilmu dapat dan alhamdulillah, sdkit demi sedikit ilmu dan pengetahuan itu ditampilkan di www.hasrulhassan.com

shIdA said...

thanks for sharing... :)