Saturday, September 4, 2010

Berkenalan Dengan Mejaku...




hehehe...
jom2 berkenalan dengan meja aku...



nampak macam ada planner kerja atas meja tu kan?
hehe...
padahal duk plan mende lain dari kerja...
nak tahu ke?
ala secret la ok...



ada tepon tapi aku tak pernah jawab mana2 panggilan lagi...
risau pekerja lain duk tanya mende yang aku tak tahu lagi...
xpe, aku tak angkat nanti panggilan tu akan tersambung ke telefon budak department aku yang lain...
bukan apa korang, duk dengar dorang menjawab pertanyaan tu pun macam memeningkan kepala je...
bukan semua pekerja tahu semua perkara...
kadang2 aku duk dengar dorang2 ni mengajar satu2 apa yang kena buat...
bila menyala je ada panggilan, cepat2 buat tak perasan...
nasib baik phone ni aku dah slowkan bunyi...
hikhik...
jahat tak?



ha, ni full meja kerja aku...
macam kedudukan gali kubu je bentuknya...
L shape...
haha...
still nampak kosong lagi...
nanti dah banyak kerja mesti bersepah macam meja colleagues aku yang lain...
weee...










akhirnya...










my pic!



aku sorang je kot yang berbungkus dalam office...
aku tak faham la pasal apa dorang tak sejuk dengan aircond...
hehe, saja nak promote aircond keluaran oyl...
haha...





Pssttt: tak sabar nak dapat colleague baru lepas raya ni... hope my friend tu dapat... chaiyok ima!

4 comments:

deeya_shouranlee said...

waa... macam best jey.. dah dapat meja sendiri..ala-ala kubu tu, besar la tu... hak2x...

shIdA said...

hehe... xdela bsr mne tp mcm kubu bentuknye... cuma kubu rndh ke bwh, ni tggi ke ats... hihi...

deeya_shouranlee said...

haha...

Aku Memang BeGiNi said...

hahaha, tak de keja la tu,..boleh plak ambik gbr kt ofis,