Monday, September 6, 2010

Kenapa Perlu Unblock Semula?



pernyataan:
my ex-bf unblock fb aku semula setelah sekian lama di'block' oleh dia...



persoalan:
apa kes?

adakah kerana nak memberitahu bahawasanya dia sedang berbahagia dengan isteri yang baru sebulan dikahwininya?

atau

rasa tercabar bila aku dengan dia saling komen di post member tapi kami saling tak dapat nak baca apa yang dikomen? maybe dia terfikir adakah aku tengah mengutuk dia masa tu? haha...

atau

adakah dia sudah sedar bahawa dirinya itu sangat tidak munasabah berbuat demikian selama ini... kerana sepatutnya pihak yang berhak untuk mem'block' fb ialah aku! hihi...



maybe juga dia akan block aku semula lepas ni... tapi kena tunggu 48 jam dari masa dia unblock tu la... hope xde berlaku apa2 la sepanjang masa tu... aku tidak mahu bertanggungjawab atas kesulitan yang bakal timbul... titik!



aku block fb dia?

nope rasanya... aku mahu bersikap rasional aka profesional untuk situasi ini... aku redha mendapat ujian sebegini rupa kerana aku mampu untuk mengharungi ujian ini... masa akan menjadi peneman aku bagi mencapai matlamat yang aku idamkan...



chaiyok shida!





Pssttt: hahaha... psl fb pun boleh jadikan satu entri ke? biasalah, xde idea...

2 comments:

Lavender Babypooh said...

emm...sama ngn cite nip je npknya..
semalam baru nip perasan yg ex nip pn unblOck balik fb nip..tataw nape...bt tataw jep..

shIdA said...

nip:
huhu... upenye ade gk org laen yg sme nsb yek? btol3! bt xtau je... smue org pun mampu utk bhgia...