Wednesday, June 23, 2010

Membuang Masa Berjoging Dengan My Adik...




" baru je online ni, tadi gi joging jap..." kata shida.

" apa?" tanya pojie dengan suara ala2 kurang percaya gitu.

" ye... tadi gi joging jap dengan epan..." balas shida.



hahaha... macam tu la lebih kurang dialog perbualan antara aku dengan my bf kat corong telefon beberapa minit tadi... my bf yang comel tu macam tak percaya je yang aku pergi joging... ish2... kikiki...

aku pun macam tak percaya gak la macam mana aku boleh setuju dnegan ajakan adik aku (epan) untuk pergi joging petang tadi... maybe sebab dah dua hari kitorang plan nak gi joging tapi tak berjaya sebab asyik bangun lambat je... hehehe...

tadi kitorang joging dekat tapak pasar tani dekat kawasan perumahan kitorang ni sebab rasanya tempat tu sesuai la untuk beriadah sedikit... tambahan lak epan ada cakap yang tempat tu ada gak dikunjungi orang2 untuk berjoging sebelum ni...

adalah 10 round kitorang pusing2 tempat tu... 6 kali joging dengan 4 kali berjalan... ha, kira ok la tu kan? permulaan yang agak baik bagi kitorang kalau nak teruskan lagi misi berjoging kitorang ni...

sok nak joging lagi tak? hehe...





Pssttt: baru je lepas makan dah sambung dengan joging... ngeee...










2 comments:

amaL said...

kem salam epan. hihihi

shIdA said...

hahaha... baik...