Monday, January 17, 2011

Ye Ye... Dah Kurang...

excited tengok penyata ptptn aku untuk first bayaran aku after beberapa bulan habis study ni...

untuk pengetahuan aku dan semua peminjam ptptn yang nilainya sama dengan di bawah, interest dah menunjukkan rm48.75 tau... banyakkan? so, mari cepat2 mulakan pembayaran balik pinjaman... siapa bergaji mantap tu bolehlah bayar lebih banyak setiap bulan... habis bayar pun cepat nanti... macam aku ni, huhu... tak mampu... setakat yang termampu jela... insyaallah kalau ada rezeki durian runtuh ke nanti kan, sekaligus aku bayar... hehehe... tak gemar ada hutang banyak2 ni, serabut kepala otak...







Pssttt: up sikit je dari cadangan pembayaran bulanan yang ptptn keluarkan... harapnya dapat maintain pembayaran... go go go shida!

2 comments:

blog buat duit said...

sekarang 3% interest dah jadi 1% kan?

shIdA said...

yup, mmg ade.. ujrah nmenye... tp x tkr pon... sbb ptptn wat pemotongan gaji... maybe tggu ble da keje ngan kerajaan kot bru tkr..