Friday, August 26, 2011

Berbuka puasa dan window shopping di OU...


hari rabu ritu, 24/08/2011... aku dengan geng kuantan (kak wan 1, kak wan 2, kak ida dan liza) dah buat plan berbuka puasa di OU... baik punya ayat liza dapat booked table kat Johnny's even sebenarnya dah fully booked untuk hari tu... kikiki...

so, macam yang dirancang, after kerja kitorang terus gerak ke OU... kitorang pergi dengan satu kereta sajalah memandangkan jalan pun memang selalu jam kan... oh ye, kitorang sempat lagi tu berhenti kat shell untuk salin pakaian... tapi tak sangka pula semuanya in black kot... ladies in black... ceeewaahhhh...

oleh sebab jalan jam, so kami sampai dekat kul 7 petang gak la... masa kami terperangkap dalam jam tu, terjadi satu lagi acting menarik dari kak wan... memang happening jadinya... kak wan bertukar jadi liza...

after dah abis makan2... teman kak wan dan kak wan untuk shopping raya... dan kami yang meneman ni just window shopping jela... memang tak berhajat nak habiskan duit pun malam tu... nasib la keperluan raya dah beli awal2 lagi walaupun sebenarnya dekat2 nak raya ni la harga makin murah kan? then choices pun makin banyak... tapi takpelah... asalkan dapat beli sepasang pun dah cukup... *wink*






Pssttt: oh gambar? ada la juga...tapi belum lagi diperolehi dari empunya camera... nanti akan di update...

2 comments:

aimie amalina said...

heheheh
sonok nyela die ye..hehehe

shIdA said...

hehehe... seronok la juga dpt jln2...