Monday, August 1, 2011

Kembali menemui Ramadhan Al-Mubarak...


alhamdulilah... baru je selesai bersahur... konon2nya nak mengurangkan sedikit lemak di badan ni dengan bantuan bulan yang mulia ni... harapnya berjaya la pada diri aku dan my sis, ayuni... kitorang sahur dengan nestum oat + epal... ada nasi goreng tapi kami buat2 tak nampak saja la... mesti tekad!

hehehe... korang puasa tak hari ni? yang mana lelaki tu, takyah mengada, mesti puasa... yang girls boleh puasa tu, tahniah k... dapat berpuasa di hari pertama bulan ramadhan ni... (ayat sedih dari aku)

itu sajalah buat entri pertama di bulan ramadhan dan juga 1st ogos 2011 ni dari aku... akan aku cuba update perkembangan misi diet di bulan ramadhan ni... oh, pelik bunyinya... memang la bulan ramadhan ni dah macam diet, tapi kalau kita layan je berbuka puasa dengan macam2 makanan, itu dah tak macam diet kan? kau tak nak macam tu... no no no... hahaha...

ok la, nak bersiap untuk pergi kerja pula... mana yang cuti hari ni, tahniah! sebab boleh memperbanyakkan lagi amalan di siang hari... (^_^) semoga kita semua berlumba2 mengutip pahala di bulan Ramadhan Al-Mubarak yang penuh keberkatan ini...





Pssttt: puasa semuanya ok!


2 comments:

aimie amalina said...

weee!
shidaaaa!
selamat berpose sekeluarga ye
jgn nakai2 ye
>_________<
keje leklok!

shIdA said...

weeee...
baiklah imot, selamat berpuasa juga sekeluarga k...

jgn nakai2 too...
hehehe...