Wednesday, August 17, 2011

Iftar TS/TC 2011


alhamdulillah... semalam kami berjaya bersama2 berbuka puasa... walaupun sekejap tapi seronok dapat bertemu kawan2 satu course...1 jabatan yang sama, program yang berbeza... itulah kami, ts dan tc...

ts untuk program sains dan pengurusan sistem;
tc untuk program sistem cerdas;

ts/tc under jabatan sains dan pengurusan sistem... so kami ni adik beradik la kiranya...

walaupun agak busy di office, sempat aje berkomunikasi di group yang aku create di fb tu...semata2 untuk ayakan juga iftar untuk kali kedua... pertamanya pada tahun lepas, bila kami baru saja habis pengajian dan masuk ke alam pekerjaan...

untuk kali ni, ada 10 orang termasuk aku yang berjaya join iftar ni.. wakil ts ialah aku, maran, liza, ismah, isyad, zam, where... manakala wakil tc ialah mira, zaza, rozek... oleh sebab sampai pun dah lambat, terima sajalah mana2 tempat untuk berbuka... haha, punyalah aku ingat aku yang paling awal boleh sampai...tapi sebab tren yang lambat gler, isyad, mira, where dan zam dah tercongok kat meja... oh, dorang dah siap tempah makanan pun...

tempat berbuka kami tahun ni ialah domino's pizza di midvalley... hehehe... sebelah popeye je...tahun lepas kami kat situ... tahun depan agaknya di mana plak? weee...

sebelum masa berbuka, sempat lah bersembang pasal tu pasal ni...rasanya macam tak ada perubahan cara kami berbual... masih huha huha macam masa kami study... cuma mungkin bila dah bekerja ni, perbualan dah agak matang... pasal kerja...

oh rindunya aku kat kawan2 aku semua ni... bila lah dapat realisasikan impian aku ni nak kumpulkan kesemua kami ye? plan ada tapi perlukan perancangan yang betul... tak boleh tergopoh2... insyaallah masa tu akan tiba... cuma aku berharap dapatlah buat sebelum ada yang dah start berumah tangga... sebab biladah ada komitmen lain ni, payah la kan?

ok la, tak ada gambar yang aku dapat kongsikan untuk entri ni... tapi bila dah dapat nanti, mungkin aku akan update semula entri ni... hehehe...





Pssttt: now tengah watching ncis... pastu kena tidur, esok kerja!





*** LATEST UPDATE (18/08/2011) ***


...gambar2 yang sempat di ambil...




















4 comments:

aimie amalina said...

wuuuu
bile la nk merasa buka pose dgn kamu shida oitttt =[

shIdA said...

huhu...

time kat matrik slalu bkk pose ngan imot ngan simot kan? windunye saat tu...

mehle dtg umah ida agi, time ramadhan la, bru ley bkk pose sme2... hehehe... kedatanganmu dialu-alukan...

Aisyah Rahim said...

alaaaa... sedihnya xdpt nk join hr tu...
i'allah nnt masa berkumpul ramai2 nnt sy akan cuba availablekan diri ini...

rindu time study dlu....

=p

shIdA said...

boley ecah... byk lg event yg kte ley plan...

windu time study gak...