Friday, September 30, 2011

KESABARAN di pagi Jumaat...


Arghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sekali agi phone ni buat hal! bila masa entah setting phone bertukar ke enable always on-mobile! rm10 lesap camtu je sepanjang drive dari rumah ke tempat kerja tadi... plak tu tengah bengang sangat sampai tak ingat phone nak letak kat dalam beg... nah ko, kuar je dari kereta, berselerak jadinya... body phone ntah ke mana, bateri ntah ke mana... memang menguji kesabaran betul pagi2 jumaat gini...

ko jangan macam2 tepon... aku pakai ko tak sampai setahun pun lagi... memang la semalam ada puji galaxy sII orang lain, tapi xdela aku nak tukar ko sekarang... huwaaa... please la, aku lebih perukan duit untuk menda lain dari untuk tukar ko dan men topup ko jek! baru semalam wei aku bagi ko makan... benci tul la!!!





Pssttt: pagi ni amat emosi, ayat yang nampak tak sesuai dengan diri aku tu adalah secara tak sengaja...

4 comments:

Perfumes Farm said...

jangan marah2..cuba join Perfumes Farm Contest.boleh menang Fragrance Mist dari Victoria's Secret..sejuk sikit hati nanti..=)

shIdA said...

okie... tq!

aimie amalina said...

hayoooo
sabor ye idaaaaa
xpe..pelan2 la...
tiann die yee

shIdA said...

huhu... kesian kn?