Wednesday, September 7, 2011

Nak duit raya!!!


wahahaha... tengah duk usya2 gambar2 yang ada, terjumpa screen shot kad raya digital ni... hahaha, dari aku tak ingat apa yang aku balas, terus ingat semula... hohoho... kahkahkah... baru petang tadi terserempak masa nak balik kerja, tapi tak teringat lagi... ni dah ingat ha...

tadaaa...






"en. zuraidy, kalau baca entri saya ni, paham2 la ye... --> assalamualaikum... saya datang nak raya... x makan kuih raya pun tak kesah la tapi duit raya mesti kesah punyer... HAHAHA... nak duit raya!!! (SAYA BUDAK LAGI)"





Pssttt: petang tadi dapat dengar suara si dia di corong telefon walaupun sekejap...mak aih, gler happy kejap dibuatnya... sampai terasa berada di awang-awangan gitu... pastu bila dah jatuh semula ke bumi, sedar diri dah la... :(


4 comments:

aimie amalina said...

weeee
sore sape tuuuu?=p

shIdA said...

sore spe agi mie... ati ni lom ade penggnti...

nazirulhazwan~ said...

Selamat hati raye wak.bile nak buat open house?hee

shIdA said...

slmt ari raya nazirulhazwan... arini la open house umah sy ha...