Saturday, September 10, 2011

Open house 2011


Alhamdulillah... selesai dah open house kat rumah ni untuk tahun 2011... tahun depan tak tahu berkesempatan lagi ke tak untuk buat open house lagi... hehe...

penat tu memang la penat... ini pun masih ada yang perlu dibasuh, tapi esok jela sambung... nak rehat... sambil2 layan hindustan Rab Ne Bana De Jodi kat astro ni... antara feveret aku la cerita ni... kikiki...

kat sini aku nak ucapkan terima kasih yang teramat kepada sesiapa yang dapat menghadirkan diri ke open house aku ni... berpuas hati bila yang hadir dapat makan dengan hai yang senang... cuma mungkin agak kurang selesa disebabkan rumah yang kecil je kan...

thank you kepada wakil2 yang hadir... ts/tc... oylm... palapes... kedatangan anda amat2 la dihargai... thank you so much!





Pssttt: cari kamera tak jumpa, so menunggu kawan2 update gambar je la... huhu...

2 comments:

aimie amalina said...

huuuuuu
x dpt maii
jauhhhhhh.....

shIdA said...

xpela ime... lain kli insyaallah klu ida wat agi, ime dtg ye...